Artikelen

Wasmachines

In ons aanbod van wasmachines vindt u verschillende merken en types. De meest geschikte wasmachine hangt van uw gebruik af. Hoevaak draait u een was? Met hoeveel personen gebruikt u de wasmachine? Dit zijn factoren die meespelen in de juiste keuze. Weet u niet zeker welke wasmachine voor u het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op en we geven u graag advies. Klik op het icoontje voor alle wasmachines.

Drogers

Wij leveren verschillende soorten drogers: een afvoerdroger, een condensdroger en een warmtepompdroger. Welke droger voor u het meest geschikt is, hangt af van uw gebruik. Gebruikt u de droger dagelijks? Hoeveel personen maken gebruik van de droger? Dit soort vragen spelen mee in een juiste keuze. Twijfelt u over uw keuze? Neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee. Klik op het icoontje voor alle drogers.

Wasdroogcombinaties

Onze wasdroogcombinaties zijn ideaal voor kleinere ruimtes. U heeft immers een wasmachine en droger in één apparaat. We leveren verschillende soorten wasdroogcombinaties. Wat voor u het meest geschikte apparaat is, hangt af van de frequentie van uw gebruik en het aantal personen waarmee u de wasdroogcombinatie deelt. Mocht u niet zeker zijn over uw keuze, neem dan contact met ons op. We geven u graag advies. Klik op het icoontje voor alle wasdroogcombinaties.

Vaatwassers

U heeft bij ons keuze uit twee vaatwassers. Als u in een studentenhuis of woongroep met meer dan drie mensen woont, raden we u de grotere variant aan. Deze vaatwasser kan meer afwas aan en biedt een uitgebreider aanbod in programma’s. De kleinere variant is ideaal als u in een minder groot huishouden woont. Deze vaatwasser biedt voldoende ruimte en is zuiniger in verbruik. Klik op het icoontje voor alle vaatwassers.

Koelkasten

Ons uitgebreide aanbod in koelkasten biedt voor ieder wat wils. De juiste keuze voor de meest geschikte koelkast hangt af van het aantal personen met wie u de koelkast deelt. Heeft u moeite om een juiste inschatting te doen? Neem dan contact met ons op, we geven u graag advies. Klik op het icoontje voor alle koelkasten.

Fornuizen

Binnen ons aanbod in fornuizen vindt u verschillende soorten en maten. Uw keuze hangt af van een aantal factoren: Voor hoeveel personen dient er gekookt te worden? Wat voor maaltijden wilt u met het fornuis klaarmaken? Vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact met ons op en we geven u graag advies. Klik op het icoontje voor alle fornuizen.

Horeca koeling

Binnen ons aanbod in horecakoeling vindt u verschillende soorten en maten.

Set aanbiedingen

De volgende setaanbiedingen leveren we tegen extra scherpe tarieven. Uiteraard bent u met deze apparatuur verzekerd van degelijke en goed functionerende apparaten. Klik op het icoontje voor alle setaanbiedingen.

Voordelen